tiistai 3. elokuuta 2010

Always Be - Jimmy Eat WorldTää olis sitte toinen postaus tässä uudemmassa blogissa. Luulenpa et mun pitäs näin alussa esitellä itteeni, joten tässä tulee >:)
 • Oon Jasmine, mut mua kutsutaan vaikka millä lempinimillä, yleisimmät on Jasmi & Jape. 
 •  Oon syntyny -94, eli täytin 16 heinäkuun 11 pv.
 •  Asun Oulun läänissä, yhellä aika pienellä paikkakunnalla.
 • Oon tosi eläinrakas, ja tavallaan omistanki kaks kissaa / ennen omistin marsunki, ja hevosesta puolet.
 •  Luonteeltani yleensäkkin oon mukava & huumorintajuinen, melko ystävällinen & luotettavakin, äänekäs riippuen seurasta, enkä kauheesti ihmisten kans riitele tai haasta riitaa/ärsytä muita.
 • Tykkään laittautua, mutta se paha puoli siinäkin on, että mulla meinaa vierähtää välillä liikaakin aikaa..
 •  Mulla on huulessa yks lävistys, ja korvissa ööh..muutama, ja tykkään hirveesti lävistyksistä, sekä aion joskus vielä ottaa jonku tatuoinnin :)
 • Tykkään kuunnella musiikkia, ja tavallaa soitinki pianoo aina koulus musiikkitunneilla, mut nyt se on jo vähä jääny ku ei oo mitää inspistä siihen..
 •  En itseasiassa harrasta mitää sen erityisemmin, mutta tykkään kirjottaa esim tätä blogia, vaikka en mitenkää innokas kirjottaja ookaan. Viihdyn myös aika paljon kaupungilla kavereiden kans, ja mulla on aina kamera mukana et voin kuvata kaikkee, että sekin on yks semmonen jonkinlainen harrastus :)

  Siinä jotain musta, ja seuraavaks saatte kuulla mun kesästä 8)
- Aluksi luulin, että mun kesästä tulee huono, ku en oikee tienny mitä olis pitäny tehä, ku kaikki kaveritki oli menossa jne, ja mä vaan olin kotona, datasin ja kattelin leffoja. - Nyt kuitenki oon huomannu, et mun kesä on sittenki tähän mennessä menny ihan hyvin, oikeestaa tosi hyvin > Olin ruississa, joka oli mun kesän kohokohta, sitte oon ollu tosi paljo kavereiden, varsinki tiian & merjan kans, ja oon uinu, ja tehny kaikkee muuta mukavaa, että voisinki nyt sit laittaa kuvia :)

Ajattelin pistää musta & himestä tähän alkuun kuvia.....Minä & Hime :--D..Säädän jotain.Minä.


Hime.


Hime.

~ Siinä Himen ja mun kesää.. ♥

Tässä ruissista >>

 
 Sainki sit tilattua ruissiin liput 10.7, vaikka ensiks en meinannu päästä lähtee ees, kerta oli niin monimutkaista..mutta sain sit synttärirahaa (11.7) sen verran paljon, et pääsinki lähtee :)
 

Minä & Ossian Jonnin pihalla, ENKÄ halunnu kuvattavaksi 8)

 

 Jonni :)


...Ossian mun pidennys päässä..


 
Turisas.
On mulla Stam1nasta ja muistaki kuvia,
mut noi nyt aattelin vaa laittaa ettei menis tylsäks :)
 
..pojat :DTurun rautatieasemallaaaa.

-Ehin hyvin ottaa kuvia tossa, ku myöhästyin ekasta junasta johon mun piti mennä...  OKEI jos olisin halunnu tosissani päästä sinne enkä oottaa jotai tuntia-paria toista junaa, niin mun olis pitäny juosta sinne junaan henkeni edestä, ja kiskojen yliki vielä.. ehkä olisin myös kompastunu siinä, että ei kiitos :'D


Kotimatkalla junassa.. :)

Oli kyl parhaat festarit taas hetkeen, kiitti siitä pönnin & possun ♥- ens vuonna uusiksi!

Seuraavaks laitan kuvia musta & tiiasta..Tiia :)


..Minä.
Tiia.
Tiia taas :pMe :)


Mii.


Tiian jalat :)


Tossa meijän yläasteen (oikealta rakennusta) lähellä ollaa jo monta iltaa istuttu :D

Lähettii sit yks yö montullekki uimaa ja tekee... krhm, pikku nuotiota :)
Tiia juoksi heti uimaan :D


Mii.
Hahaa, naurattaa tää kuva 8D Ite vaan heiluin kamerna kans ja tiia hädissää piti 'nuotiota' yllä :')Tiia on tuolla jossain savussa, ja yrittää pitää nuotiota yllä.. :D
Hahah, toi savu levisi jopa tonne veden päälle :')


Tää on meijän läheltä, ja otin ton ku oli sattumoisin tylsää polkea montulta kotiinpäin :)

Oli kyl melko kiva uintireissu, vaikka meinas tulla kylmä ja nälkäki siinä uidessa ja jotain polttokelpoista tavaraa etsiessä.. Uusiksi jos vielä pystyy ja tulee hyviä säitä.Tossa noi kaks edellistä kuvaa liikenneympyrästä; mentii sinne hetkeks istumaan, ku käveltii tosi väsyneinä koteihimme päin. -Väsymys tuntu ilmassaki, ku oli nii utuisen näköistä 8) ♥

 - Ollaa oltu nyt viime viikoilla tosi myöhään kaupungilla & missä lie menossa, ja siltä se on tuntunukki; rahaa on menny vaikka ja mihin, mutta pääasia on että meillä on ainaki ollu aivan hirmusen mukavaa ja niimpä taitaa tulla tästä päivästä (kello..krhm) ja perjantaistaki mukavia :)

Oon myös ollu merjan kans menossa..
 


Merja.


Hahaa, tää keittiökuva on akilta (med merja & muut), ku yritin..krhm tehä joskus yöllä mulle ja annikalle nuudeleita.


Merjan kans alikulkusillalla. Btw, meenki täs torstaina merjan kans sen kämpillä käymään oulaisissa. Sit se tulee meille yöks perjantaina, sekä tiia tulee messii, mihin me sit mennäänki :) ♥

..Mut joo, loppuun vielä muutama kesänen kuva...Tuli varmaan pitkä postaus, mutta paremmin näitä jaksaa katella kuvina, ku tekstinä :)

Siinä siis mun kesää, postailen sit taas ku saan materiaalia ja aihetta. Baibai !

Ps. Mulla meni moonta monta tuntia tän postauksen tekemisessä.. nyt nukkuu >8)

-jjasmi ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti