torstai 22. heinäkuuta 2010

Blogin uudistus & puhtaalta pöydältä aloittaminen

Heippa~
Tosiaan poistin kaikki vanhat kirjoitukset ja ulkoasuakin vaihdoin, koska ärsytti kun ne kuvat oli jotain niin huonolaatuisia, sekä ulkoasukin silleen ahdisti. Mutta jospa nyt uuden kamerankin (jos hime tosiaan luovuttaa sen mulle kokonaan) myötä innostuisin taas tänne kirjotteleen, niin yritänkin kirjottaa sitten useammin.
 
Tein sitten tämmöisen tästä blogista, miltäs näyttää? -Tosiaan kun vauhtiin pääsen, niin pistän tuohon otsikonkin alle jonkun kuvan/kuvia, ja viimeistelen vielä. Laitoin kävijälaskurinkin tuonne, huomasittekin varmaan :)
 
Ajattelin että ehkä toista postausta tekisin joko tänään, tai sitten huomenna paremmalla ajalla, kun ehdin. Saa nähdä alanko nyt vielä kirjottamaan, koska oon niin tarkka siitä mitä kirjotan, ja sit menee hermot jos mun postaus ei kelpaakaan mulle, tai oon tehny sen niin väsyneenä että aamulla se näyttääkin jo ihan typerältä... :D
 
 Mutta hyviä lukuhetkiä !
-jjasmi ♥

2 kommenttia:

  1. mun mielestä tääki on tosi hyvä, tommonen lyhyt ja ytimekäs ! tosta onki sitte helppo alottaa heti toiseen postaukseen :)

    VastaaPoista
  2. Jep, näin on :)

    Eikä muakaan ärsytä nyt tuo alkupostaus, ku se on lyhyempikin 8D

    VastaaPoista